Contact

Contact – simte beneficiile yoga pe pielea ta!

Nu ezita sa ma contactezi prin mesaj sau telefon pentru a incepe povestea ta cu yoga.

Ofera-ti o ora numai pentru tine, la studio alaturi de alte persoane pe vibe-ul tau sau in cadrul unei clase private, in care sa te detensionezi, sa eliberezi stresul acumulat, si sa iti linistesti mintea. La final vei avea o stare de bine si relaxare pe care nu le-ai mai simtit demult! 

Te vei simti excelent in pielea ta, vei fi intr-o forma de zile mari, imbunatatindu-ti focusul si nivelul de incredere in tine!

Mai multe despre abordarea mea, poti afla de aici.

Hmm...si totusi...

Daca inca esti sceptic/a ca yoga te poate ajuta, hai sa avem o discutie scurta in care sa iti pot raspunde la intrebarile si neclaritatile pe care inca le mai ai!  

Ai vrea sa incepi yoga, dar tot nu reusesti? Mi-ar placea sa-mi povestesti mai multe despre ceea ce te impiedica intr-o scurta discutie! 

P.S.:

Nu esti singura care considera ca nu este in forma sau ca nu stie miscarile si ti-e teama ca nu vei tine pasul cu ceilalti (cu totii am inceput de undeva!), sau singurul care se intreaba daca mai vin si alti barbati la yoga sau vei fi singur printre atatea femei (da, mai vin! si, de fapt, ce conteaza?!), ca toti ceilalti participanti sunt flexibili, iar tu nu esti suficient de flexibil/a (fix la asta te poate ajuta yoga, printre altele!) pentru a practica yoga. Asa functioneaza mintea noastra, pentru a ne “proteja”! Inventeaza tot felul de motive prin care sa te mentina in zona ta de confort – da-ti voie sa experimentezi! Clasele de yoga sunt un prilej de relaxare, un spatiu sigur in care te simti bine si poti socializa cu alti oameni dornici de relaxare si de o stare de bine! 

Contact – simte beneficiile yoga pe pielea ta

Telefon

0773 744 228

Facebook

Yoga.ChillbyRR

adresa email

yoga.chillbyroxrusu@gmail.com

instagram

yogachillbyroxrusu

Trimite-mi un mesaj.

Iti voi raspunde in cel mai scurt timp!

Yoga Chill Roxana Contact