Vocea Clientelor – experienta la clasele individuale

Pentru ca multe dintre voi sunteti curioase cum se desfasoara sesiunile private, impartasesc azi cu voi din culise, plus feedback de la clasele yoga individuale. Despre experienta la clasele de grup, am scris intr-un articol precedent.

Totul incepe cu nevoia care te mobilizeaza sa faci ceva, iar dupa ce ai identificat-o si iti faci curaj sa-mi scrii, impreuna putem stabili frecventa intalnirilor la studio, in ritmul tau. In acest articol este povestit mai pe larg cum te poate ajuta yoga in procesul de auto-vindecare. Spre deosebire de clasele de grup, experienta la clasele private este personalizata si foarte personala. Este un proces de dezvoltare personala de la corp catre minte si suflet, in care colaboram permanent, cu feedback si constientizari personale. Fiecare sesiune incepe cu o scurta discutie, urmata de momentul de centrare, exercitii de respiratie, posturile de yoga propriu-zise, iar spre final cool down si meditatia ghidata personalizata. Ritmul sesiunii, intensitatea posturii si tema fiecarei sesiuni este co-creata plecand de la discutia initiala.

Am inceput sa lucrez cu Mihaela din mai 2022 – la inceput, nevoia ei era de relaxare profunda, in ritmul agitat al vietii pe care il stim cu totii. Pe parcurs, am descoperit impreuna alte teme personale din ce in ce mai profund, pe care le-am explorat impreuna. Iata feedback-ul ei mai jos (feedback clase yoga individuale):

Pentru mine, clasele de yoga cu Roxana sunt modul cel mai bun de a începe weekend-ul, de a mă detașa de stresul săptămânal și de a reveni spre interior, spre corpul meu. 

Fiind prima experiență în yoga, Roxana mi-a creat încă de la început un mediu sigur, plăcut, plin de acceptare, inspirație și vindecare. 

M-a încurajat constant, s-a bucurat alături de mine de fiecare mic progres și m-a ajutat și cu sfaturi pentru situații din viața de zi cu zi. 

Am observat, de-a lungul timpului, îmbunătățiri atât pe partea fizică (mai multă flexibilitate, au dispărut durerile de spate, somn mai liniștit, ajutor în echilibrul hormonal), dar și pe partea emoțională sau psihică (conectare cu corpul, acceptare și iubire fata de corp, scăderea intensității episoadelor de anxietate, o stare generală mai bună, mai optimistă și, deși mă repet, vindecarea copilului interior).

Roxana a fost și încă este alături de mine in această călătorie, este deschisă, mereu flexibilă în funcție de nevoile mele și cu o energie de nu-ți mai vine să pleci după ce termini practica.

Procesul continua, obiectivul setat fiind intr-o continua transformare, la fel ca Mihaela. Este nevoie de feedback in clase yoga individuale, pentru ca acesta ne ghideaza intregul proces. Sunt profund recunoscatoare si onorata sa iau parte la aceasta transformare, lucrand impreuna, si fericita sa sarbatorim impreuna micile victorii!

Ce este extrem de important de mentionat este ca desi eu am rolul de ghid lucrul impreuna, ghidul suprem este propriul corp, si mesajele care vin de la corp: el iti poate spune cand e prea mult, cand sa incetinesti, cand sa te provoci mai mult, cand ai nevoie de o pauza sau daca este doar vorba de lene. Intr-adevar, pentru asta conexiunea cu vocea interioara trebuie restabilita, iar eu te pot ajuta sa inveti sa te asculti din nou.

Leave a Reply