Yoga Retreat – Let Your Inner Child out

Copiii au diferite momente: sunt jucausi, fara teama, fara prejudecati, exploreaza lumea cu o mare curiozitate si deschidere, dar in unele cazuri isi pierd rabdarea, cauta cu orice pret sa primeasca atentia celor din jur si tind sa devina egocentrici, nemaicontand nevoile celorlalti sau contextul in care se afla.


Ei sunt in contact cu propriile lor nevoi, atat fizice cat si emotionale, si prezenti in corpul lor.Desi devenim adulti – conform varstei – in interior ramane copilul cu toate starile traite in copilarie, in toate formele sale de manifestare. El iese la suprafata atunci cand ne dam voie sa fim liberi, dar si in cazul unui conflict sau cand intalnim obstacole.

Majoritatea dintre noi pierdem conexiunea cu Copilul Interior, incetam sa ne mai jucam, sa mai exploram lumea, iar stresul ia locul curiozitatii si al deschiderii.

Te asteptam alaturi de noi in weekend-ul 3-5 septembrie pentru a aduce la suprafata copilul tau interior!Ti-am pregatit:

  • practica yoga pentru Corp
  • ateliere psihologice pentru Minte
  • efectele vindecatoare ale sunetelor pentru Suflet
  • alaturi de oameni deschisi intre care te vei simti in siguranta si acceptat/a
  • intr-un spatiu confortabil, inconjurat de natura

Investitia ta:
600 RON (loc in camera dubla)

Early bird:
500 RON (inscriere pana la data de 15 august)

14 locuri disponibile

Da-ne de veste daca iti doresti sa vii cu noi “la joaca” printr-un mesaj, iar noi iti vom da toate detaliile de care ai nevoie.Namaste!

Roxana & Andromeda


Leave a Reply